Vakantie costablanca

Leuke uitjes voor een vrouwelijk vrijgezellenfeest

Leuke uitjes voor een vrouwelijk vrijgezellenfeest

Geplaatst op

Ga je bijna trouwen? Of gaat je beste vriendin, zus of collega in het huwelijk treden? Dat gaat natuurlijk niet zonder vrijgezellenfeest! In deze blog lees een aantal leuke ideeën voor vrouwelijke vrijgezellenfeesten. 

Lipdub music video

Een lipdub is een video die in één take wordt opgenomen en aan twee belangrijke kenmerken moet voldoen: spontaniteit en lol. Laat de toekomstig bruid hier een leuke rol in spelen en onthoud: niets is te gek!

Moorddiner

Toch liever een wat spannender uitje? Kies dan voor het moorddiner. Dit is een combinatie van een heerlijk menu en een live detective. Vervolgens ga je in teams proberen de zaak op te lossen. 

Tandemsprong

Maak het vrijgezellenfeest onvergetelijk door de vrijgezel een tandemsprong aan te bieden. De tandemsprong is de eenvoudigste manier om kennis te maken met het parachutespringen, je hoeft er namelijk zelf niks voor te doen. Onder begeleiding spring je uit een vliegtuig en kun je genieten van een prachtig uitzicht.

Workshop lapdance en striptease

Stiekem droomt elke vrouw ervan, je man kunnen verleiden met de meest sexy dans. Moeilijk? Zeker niet! Je kunt het leren met een workshop lapdance en striptease. Leer het ‘geheim van de striptease’ en ervaar het zelf na de spetterende openingsshow.

Mannelijke stripshow

Liever zelf verleid worden, nu je nog vrijgezel bent? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens een anderhalf uur durende show zullen de gespierde en knappe dansers ervoor zorgen dat jullie je gewild voelen. Met hun sexy en gedurfde dansmoves zullen ze jou verleiden. 

Workshop schilderen

Liever een rustiger uitje? Laat de verfkwast spreken en schilder erop los. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de bruid na te schilderen of wie weet ga je liever voor een prachtig landschap. Tip: laat als verrassing een naakt model komen die jullie moeten naschilderen. Lachen en gieren gegarandeerd!  Genoeg keuze om de bruid een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. Dit en nog veel meer uitjes kun je boeken op vrijgezellenfeest Amsterdam. Veel plezier!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden