Vakantie costablanca

Lekker varen door de grachten van Nederland

sloep huren

Lekker varen door de grachten van Nederland

Geplaatst op

Na de vakantie in Spanje zijn er veel mensen die nog niet helemaal uitgefeest zijn. En dat hoeft ook niet, want er zijn nog tal van dingen die je op de valreep van je vakantie in Nederland kunt doen. Een van die gingen is een sloep huren waarbij jezelf aan het roer staat. In deze blog vertellen we erover.

Leuke sfeer

Wanneer je met familie en vrienden door de grachten van een van onze mooie steden vaart, zul je zeker de sfeer die er op het water heerst kunnen waarderen. Het is zo anders dan het lopen door de straten van de stad. Je ziet de stad immers ook op een totaal andere manier. Je vaart in je sloep onder de bruggen door en kan eindelijk eens eronder kijken. De stad heeft een leven dat voor de voetgangers op straat verborgen blijft.

Leerzaam

Onze bekende steden, zoals Amsterdam, Utrecht of Groningen dragen veel historie in zich. Dat maakt een sloeptocht door de grachten extra bijzonder. Je ziet de geschiedenis van de stad aan je voorbij stromen. Wanneer je de beschikking hebt over een gids, die zijn te huren via diverse culturele bureautjes in de steden, kom je achter het verhaal van de stad. De geschiedenis is in de oudste steden van Nederland zichtbaar en zelfs tastbaar.

Alle vrijheid

In tegenstelling tot een gearrangeerd pakket heb je bij een eigen gehuurde sloep vrijwel geen restricties. Als je ergens wilt aanmeren dan doe je dat. Leuk om ook lekkernijen me te nemen en drinken. Zo kun je extra genieten op het water.

Conclusie

Wanneer jij terug bent van vakantie en echt nog even wilt genieten van het mooie Nederland, dan is een sloepentocht door een van onze mooie steden echt een aanrader. Je kunt het huren van een sloep combineren met tal van zaken, zoals ergens aanmeren bij een kroeg, catering op de boot meenemen of een gids. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

Meer ontdekken

Op onze site kun je nog meer tips en ideeën vinden. Lees onze informatieve, leuke blogs en laat je inspireren. Mooie vakanties en bezienswaardigheden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden