Vakantie costablanca

Een alternatief voor Costa Blanca

Een alternatief voor Costa Blanca

Geplaatst op

Nederland is een prachtig land en heel veel mensen kennen hun eigen land nog niet omdat ze vaak in de verschillende vakanties naar het buitenland gaan om daar hun welverdiende vakantie te vieren. Nu willen we allemaal heel graag op vakantie, maar zijn er toch nog wel wat beperkingen aangezien het coronavirus nog steeds niet helemaal onder de duim zit. 

Het leek ons dus wel leuk om eens een alternatief te bieden voor een vakantie naar Costa Blanca. We willen je aanraden om te gaan naar onze hoofdstad omdat er heel veel te beleven valt op culinair gebied en zeker op het gebied van cultuur en kunst. De verschillende wereldkeukens zijn in diverse restaurants in de hoofdstad vertegenwoordigt. Je krijgt dan daarom ook welhaast het gevoel toch even in het buitenland te zijn. En laten we natuurlijk niet vergeten dat Amsterdam een stad is waar veel verschillende mensen wonen en komen kijken, zelfs van over de hele wereld. 

Boot huren in Amsterdam 

Bij Adamsboats.com kun je de ideale boot huren. Daarmee voor je als een volleerd kapitein over de golven van de Amsterdamse grachten en op deze manier kun je ook de stad vanuit een ander perspectief zien, we beloven je dat dit een geheel andere kijk op de stad gaat opleveren die bijzonder verschilt van het sightseeing dat je normaal gesproken vanaf het trottoir doet. De grap is dat je dezelfde boot mag besturen. Je kunt allerlei lekkere dingen meenemen aan boord en dan genieten van het uitzicht.

Wat heeft de stad nog meer te bieden? 

Amsterdam is natuurlijk een grachtenstad, maar er is zeer zeker veel meer te beleven waar je een hele dag, en zelfs wel meer, mee kunt vullen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende restaurants waar je terecht kunt, maar ook aan de musea voor het geestelijk voedsel. Amsterdam kent grote musea die toegewijd zijn aan de meesters van voorbije eeuwen, maar ook aan bijvoorbeeld de moderne schilders van tegenwoordig.

Wij raden je aan om je goed te oriënteren op je trip naar Amsterdam zodat je het beste uit je dag kunt halen.

Gerelateerde berichten

Een weekendje naar Limburg: waarom een auto huren de beste keuze is

Limburg, de meest zuidelijke provincie van Nederland, staat bekend om zijn landschappen, kleine dorpjes en heerlijke streekgerechten. Als je van plan...

Lees meer

Kan je met je lease auto de grens over?

Kan je met een lease auto op vakantie? Dat is een vraag waar sommige mensen het antwoord niet op weten. Andere mensen denken het antwoord wel te...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden