Vakantie costablanca

De beste restaurants met buitenlandse keukens in Nederland

De beste restaurants met buitenlandse keukens in Nederland

Geplaatst op

Hoewel de horeca in Nederland nu al een poosje stil ligt vanwege de coronacrisis, zullen we geleidelijk aan zien dat er steeds meer restaurants en cafés opengaan. Omdat we ook nog niet op vakantie kunnen, is het een leuk idee om te kijken hoe je toch een vakantie-ervaring kunt hebben door je te laten betoveren door de buitenlandse keukens. Hier lees je onze aanraders voor de beste restaurants in Nederland.

#1: de Spaanse keuken

Natuurlijk kan er op deze website niet geschreven worden over de heerlijke typisch Spaanse gerechten. Dankzij de populariteit van tapas restaurants kun je nu ook in bijna elke stad in Nederland genieten van de heerlijke Spaanse specialiteiten, zoals chorizo, tortilla, paella, boquerones, calamares, puntillitas, gazpacho, salmorejo en alle andere typisch Spaanse gerechten die je kent van je vakanties aan de costas.

#2: de Japanse keuken

Aan de andere kant van de wereld hebben we een ander land wat ook dol is op vis. De rauwe vis uit Japan die in op een heerlijk bedje met frisse rijst wordt geserveerd, is in Nederland al enige jaren erg populair. Je vindt overal in Nederland, in nagenoeg elke stad, wel een sushirestaurant wat niet alleen sushi serveert, maar ook kip teriyaki, udon noodles, ebi fry, tamago, sashimi, miso soep en alle andere bekende Japanse gerechten. Ben je op zoek naar een fantastisch sushi restaurant of een plek waar je sushi kunt bestellen in Utrecht? Kijk dan op de website van Shabutogo vestiging Leidsche Rijn.

#3: de Italiaans keuken

Dit is misschien wel het meest bekende soort restaurants die Nederland rijk is. De Italiaanse keuken vind je al een jaar of 40 in Nederland en tegenwoordig is er in elke stad maar ook bijna elk dorp wel een pizzeria te vinden. Natuurlijk is een pizza van Domino´s of New York Pizza niet een echte Italiaanse ervaring. Om dit voor elkaar te krijgen wil je toch liever naar een écht Italiaans restaurant gaan waarbij de muziek echt Italiaans is, de Italiaanse eigenaar slecht Nederlands spreekt en het eten authentiek en echt is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden