Een vakantie aan de Costa Blanca kent natuurlijk vele voordelen. Daarnaast is het er ook ontzettend mooi en is er altijd wel weer wat nieuws te ontdekken. Toch is het ook logisch dat je misschien eens ergens anders heen wilt gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van Barcelona of Valencia?

Ontdek het mooie Barcelona

Denk je aan Barcelona, dan denk je aan tapas, de Sagrada Familia, zon, strand en shoppen. Maar dat is niet alles! Wat dacht je bijvoorbeeld van het Museu Picasso, de prachtige natuur bij de Tibidabo berg en de verschillende botanische tuinen. En ben je fan van kunst en cultuur, dan zijn het Palau de la Música Catalana en het Gran Teatre del Liceu zeker de moeite waard om heen te gaan! Een hotel in Barcelona boek je heel makkelijk en snel. Er zijn verschillende hotels te vinden, van designhotels tot budgethotels. Ook heb je de keuze uit een hotel midden in het centrum, of buiten de stad. Wil je dan naar de stad toe, dan kan dit gewoon met de metro.  

Of kies je liever voor Valencia?

Je kan natuurlijk ook voor Valencia kiezen. Vooral het oude stadscentrum is zeker de moeite waard om heen te gaan. daarnaast zijn er veel bezienswaardigheden te vinden in Valencia, net als de vele verschillende restaurants. Vanuit de meeste hotels is alles op loopafstand te bereiken, maar ligt het toch wat verder, dan biedt het openbaar vervoer uitkomst. Ben je op zoek naar een hotel in het centrum van Valencia, dan ben je hier aan het juiste adres! 

Reizen met het openbaar vervoer

Kies je voor een hotel midden in het centrum, kijk dan goed naar de aansluitingen van de metro. Het is fijn wanneer er een aansluiting vlak bij het hotel zit, zodat je vanaf daar makkelijk de metro kan pakken als je naar de andere kant van de stad toe wilt. Daarnaast is het bij veel hotels ook mogelijk een fiets te huren, zodat je zelf kan bepalen wanneer je ergens heen gaat!