Vakantie costablanca

3 prachtige reisbestemmingen waar je geweest moet zijn

3 prachtige reisbestemmingen waar je geweest moet zijn

Geplaatst op

Op vakantie gaan is heerlijk, even ontsnappen uit het dagelijkse leven en ons koude kikkerlandje! Helaas was 2020 niet een jaar waarop we (veel) op reis konden gaan, maar voor als het weer mag, ben jij er qua bestemming in ieder geval helemaal uit. Onderstaande reisbestemmingen zijn prachtig!

Indonesië

Een rondreis door Indonesië is wat vele Hollanders doen, dit is ook niet zo gek want Indonesië is een pracht tropisch land met mooie stranden, een leuke bevolking en een prachtig landschap. Wanneer je een rondreis Indonesië boekt is ook alles voor je geregeld en wordt je begeleid door een Nederlandse reisgids. Kijk op Smaragd-reizen welke rondreis je aanspreekt. Per rondreis ontdek je namelijk andere steden en/of eilanden. 

Malta

Malta bestaat uit 3 prachtige losse eilanden en vind je in de Middellandse Zee. Malta is een ideale zonbestemming in de zomer, met stranden en prachtige historische gebouwen. Ook in Malta kun je ervoor kiezen om te gaan eilandhoppen waardoor je Malta nog beter leert kennen. 

IJsland

Adembenemend IJsland, dit moet je het liefst in combinatie met het noorderlicht in je leven minstens 1x gezien hebben. In de winter richting IJsland is vaak ook een stuk goedkoper dan in de ‘zomer.’ Daarnaast ervaar je de koude wintermaanden de charmes van dit prachtige land met de schilderachtige besneeuwde landschappen, de bevroren watervallen en als kers op de taart het zien van het noorderlicht. In de winterperiode heb je meer kans om het noorderlicht te zien dan in de zomer. Daarnaast kun je vele winterse activiteiten ondernemen. 

Colombia

Colombia is een fantastisch mooi land, met indrukwekkende natuurgebieden, mooie stranden en leuke steden. In Colombia kun je nog genoeg moois ontdekken! Colombia staat voor veel mensen bekend als gevaarlijk, maar door de jaren heen is het een stuk veiliger geworden. Echt een aanrader om een keer te bezoeken, ga bijvoorbeeld naar Cartagena, Salento of Guatapé. 

Gerelateerde berichten

Een weekendje naar Limburg: waarom een auto huren de beste keuze is

Limburg, de meest zuidelijke provincie van Nederland, staat bekend om zijn landschappen, kleine dorpjes en heerlijke streekgerechten. Als je van plan...

Lees meer

Kan je met je lease auto de grens over?

Kan je met een lease auto op vakantie? Dat is een vraag waar sommige mensen het antwoord niet op weten. Andere mensen denken het antwoord wel te...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden